FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Smotra Sveučilišta u Rijeci

RIJEKA, 14. prosinca 2011. (Hina) - Smotra Sveučilišta u Rijeci na kojoj je budućim studentima predstavljeno više od 140 studijskih programa otvorena je danas u prostoru Građevinskog fakulteta u sveučilišnom kampusu u Rijeci.

Svoje programe nudi devet fakulteta, Akademija primijenjenih umjetnosti, četiri sveučilišna odjela koji djeluju u skopu sveučilišta a pridružili su se i veleučilište te Teologija u Rijeci.

Prilikom otvaranja smotre rektor sveučilišta Pero Lučin ustvrdio je da je riječko sveučilište "nejeuropeiziranije" u Hrvatskoj te istaknuo kako je ono usmjereno prema studentima i njihovim potrebama.

U djelovanje sveučilišta uvedeno je mnogo programa za poboljšanje studiranja, a programi se prilagođavaju studentima, gospodarstvu i široj društvenoj zajednici, rekao je Lučin naglasivši kako je jedan od važnijih ciljeva sveučilišta dolazak što više studenata iz inozemstva.

Uz studijske programe predstavljene su i mogućnosti bavljenja studenata sportom, usluge sveučilišne knjižnice i studentskog centra.

Smotra sveučilišta je otvorena još sutra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙