FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Porazi Cedevite i Cibone

ZAGREB, 13. prosinca 2011. (Hina) - Košarkaši Cedevite i Cibone doživjeli su poraze u susretima petog kola Eurokupa. Cedevita je u dvoboju G skupine u Dvorani II Doma sportova izgubila od lidera skupine Spartaka iz St Peterburga 68:73 i oprostila se od daljnjeg natjecanja.

Cedevita je prošle sezone nastupila na Final Foru Eurokupa, no ove sezone je ispala već u skupini. Do kraja natjecanja preostalo je još jedno kolo, no ono za momčad iz Podsuseda ne može bitnije popraviti situaciju. U susretu protiv ruskog sastava Cedevitu su predvodili Miro Bilan sa 16, Matjaž Smodiš sa 12, te Marino Baždarić sa 7 koševa, dok su u redovima Spartaka koji nakon pet kola ima maksimalnih deset bodova, najefikasniji bili Vladimir Dragičević sa 16, te Miha Župan sa 13 koševa.

Cibona je u susretu A skupine izgubila na gostovanju kod Gravelinesa 77:81 i nakon pet kola uvjerljivo drže začelje ljestvice bez pobjede i s koš razlikom minus 69. Najefikasniji igrači Cibone bili su Andrija Žižić sa 20 koševa i 8 skokova, Goran Suton sa 13 koševa, te Damjan Rudež i Antwain Barbour sa po deset koševa. Francuski sastav do pete pobjede predvodili su Ludovic Vaty sa 20 i Andrew Albicy sa 15 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙