FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Za Silvestrovo samo šest hotela na makarskoj rivijeri

MAKARSKA, 13. prosinca 2011. (Hina) - Recesija ove godine čini svoje i u najluđoj noći na makarskoj rivijeri tek će šest hotela ponuditi gostima zabavu na smjeni godina, a prema sadašnjim najavama predstojeće blagdane tu će provesti oko 500 domaćih gostiju i oko 200 stranaca.

Broj gostiju manji je nego prošle godine iako su cijene aranžmana povoljne.

Iz pet hotela u Makarskoj, koji pripremaju novogodišnja slavlje, Park, Biokovo, Osejava, Palma i Bonaca informiraju kako su smještajni kapaciteti polovično popunjeni, ali se očekuje da će potkraj prosinca svi kapaciteti biti zauzeti. U Podgori novogodišnje slavlje priprema se u hotelu Aurora.

Breljanske hotelske kuće za novogodišnje blagdane ostaju zatvoreni, doznaje se od direktora prodaje Žarka Kristića koji kaže kako je novogodišnje slavlje u većim hotelskim kućama "postalo prošlo svršeno vrijeme".

Hotel Horizont u Baškoj Vodi ove godine "preskače" slavlje na smjeni dviju godina jer nema motiva za otvaranje kuće, kazao je pomoćnik direktora prodaje Zvonko Ursić.

Otvaranje hotela s kapacitetom od 400 pa i više kreveta za samo dva ili tri dana nije opravdano jer bi priprema, energija, glazba i ostalo što prati novogodišnje slavlje rezultiralo negativnom bilancom, što makarskim hotelima Meteor, Dalmacija i Rivijera nije cilj, kazao je direktor makarskih hotela Joško Lelas.

Opravdanje za dvodnevno ili trodnevno poslovanje hotela s negativnim učinkom na nalaze ni hotelijeri Tučepa, kazao je direktor prodaje Ivo Visković.

Većina hotelskih kuća na makarskom primorju ostaje zatvorena od prosinca do potkraj veljače, doznaje se od hotelijera, a prvi među hotelima koji će ugostiti turiste već prvih dana veljače bit će makarski Meteor u koji stiže grupa britanskih turista i nogometaši jednog kluba iz naše zemlje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙