FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. prosinca 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Opreznije treba voziti po skliskim kolnicima u većem dijelu unutrašnjosti. Zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik na autocesti A 1 zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča u smjeru Zagreba. Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice, a obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica D1 Knin-Sinj, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša. Zatvorena je za sav promet dionica državne ceste D 2 Našice -Josipovac između mjesta Breznica Našička i Koška, a obilazak je preko Podgorača. Zatvorena je državna cesta D303 Rovinj-Rovinjsko Selo, a obilazak je preko Bala. Do 24. prosinca, zatvorena je cesta Moravče-Marija Bistrica u ulici Crkvena Ves, a obilazak je Kašina-Vurnovec-Soblinec i obrnuto. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregani i Pasjaku, a ulazak na Macelju. U prekidu su trajektna linija Valbiska-Lopar i katamaranska Ubli- Vela Luka- Hvar- Split.

ZAGREB - Promjenljivo do pretežno oblačno s oborinama i vjetrovito. U prvom dijelu dana kiše će biti ponegdje na Jadranu i u gorju, a zatim i u ostalim krajevima. Pritom se mjestimice očekuje izraženija kiša i grmljavina, a uz pad temperature iduće noći u višem gorju i snijeg. Puhat će umjeren do jak, na udare i olujan jugozapadnjak, poslijepodne će u unutrašnjosti okrenuti na sjeverac i oslabjeti, a na sjevernom Jadranu zapuhat će sjeverozapadnjak i bura. Veći dio dana razmjerno toplo s temperaturom zraka uglavnom između 10 i 16 Celzijevih stupnjeva, u Dalmaciji i Slavoniji i malo višom, a poslijepodne se u unutrašnjosti očekuje zahladnjenje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙