FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MZSS: završen drugi natječaj za akreditaciju bolnica

ZAGREB, 2. prosinca 2011. (Hina) - Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi izvijestilo je da je završio i drugi natječaj za akreditaciju bolnica čije su uvjete u ovom krugu zadovoljili po jedan klinički bolnički centar, klinička bolnica i klinika te osam općih bolnica.

Detaljnim pregledom pristigle natječajne dokumentacije, bolničke zdravstvene ustanove koje su zadovoljile sve uvjete natječaja, te u kojima će se provesti akreditacijski postupak su Klinički bolnički centar Sestara milosrdnica, Klinička bolnica Sveti duh i Klinika za infektivne bolesti „dr. Fran Mihaljević“, te opće bolnice "Hrvatski ponos" Knin, Bjelovar, Zabok, Čakovec, "Dr. Josip Benčević“ Slavonski Brod, Gospić, Varaždin i Virovitica.

Na natječaj, koji je trajao 10 dana, mogle su se prijaviti i sve bolničke zdravstvene ustanove koje nisu prošle na prvom natječaju a koje su uz određenu nadopunu dokumentacije mogle zadovoljiti sve uvjete propisane natječajem, kao i ostale bolničke zdravstvene ustanove koje sustavno rade na unapređenju kvalitete bolničke zdravstvene zaštite.

Troškove akreditacijskog postupka bolničkih zdravstvenih ustanova po ovom natječaju također će snositi Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje.

Prvi natječaj za akreditaciju završen je u listopadu ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙