FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost

ZAGREB, 2. prosinca 2011. (Hina) - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u većem dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske, Lici, Gorskom kotaru, te Slavoniji. Na područjima maglom kolnici su skliski, a zbog niske temperature, moguća je poledica, posebice na mostovima, vijaduktima i nadvožnjacima, izvijestio je jutros HAK.

Na 257 km autoceste A1 dionica Zadar I-Zadar II, zbog prevrnutog teretnog vozila promet ide preticajnim trakom, a zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac- Ravča u smjeru Zagreba.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Zatvorena je za sav promet dionica državne ceste D 2 Našice –Josipovac između mjesta Breznica Našička i Koška. Obilazak je preko Podgorača

Zatvorena je državna cesta D303 Rovinj-Rovinjsko Selo. Obilazak je preko Bala.

Do 24. prosinca, zatvorena je cesta Moravče-Marija Bistrica u ulici Crkvena Ves, a obilazak je Kašina-Vurnovec-Soblinec i obrnuto.

Od 8 do 18 sati, zbog razminiranja, zatvara se D504 Prijeboj- Ličko Petrovo Selo u naselju Prijeboj. Vozila se propuštaju zadnjih 15 minuta prije svakog punog sata.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙