FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor: HDZ ima snagu

DUBROVNIK, 29. studenog 2011. (Hina) - Predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor poručila je večeras s predizbornog skupa na Gundulićevoj poljani u Dubrovniku da HDZ ima snagu, jer je u najtežim godinama pokazao kako se radi za Hrvatsku i znat će je voditi i u Europskoj uniji.

Pozvala je Dubrovčane da podupru HDZ-u, stranku pod čijim se vodstvom Hrvatska znala boriti s krizom i koja je otvorila opsežnu borbu protiv korupcije.

"Možemo biti zadovoljni jer smo učinili puno u ove dvije godine", kazala je Kosor.

Osvrnuvši se na izjave nekih čelnika Kukuriku koalicije da je Hrvatska u blatu, Jadranka Kosor je kazala kako Hrvatska ne da nije u blatu već je pobijedila u ratu, a uskoro ulazi u EU.

Također je dodala kako će se 4. prosinca vidjeti što je snaga HDZ-a i kako će se iznenaditi svi oni koji se trude ocrniti HDZ.

Na skupu su predstavljeni kandidati HDZ-a u X. izbornoj jedinici. Okupljenima su se obratili prvi na listi Branko Bačić, peti na listi Frano Matušić i 13. Dubravka Šuica, a Dubrovčani su burnim pljeskom pozdravili generala Damira Krstičevića, koji je na 2. mjestu HDZ-ove liste.

Prije Dubrovnika HDZ je održao predizborne skupove u Pločama, Opuzenu, Stonu, Konavlima i Župi dubrovačkoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙