FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo: Bošnjaković nije prešutio nesreću

ZAGREB, 29. studenog 2011. (Hina) - Iz Ministarstva pravosuđa potvrdili su danas da je ministar Dražen Bošnjaković 13. studenog imao lakšu prometnu nesreću sletjevši službenim automobilom s autoceste A3 kod čvora Ivanić Grad te opovrgnuli da je nesreću prešutio.

"Netočni su navodi nekih hrvatskih listova koji govore o prešućivanju ove prometne nezgode, s obzirom da je ministar Bošnjaković odmah po nezgodi pozvao policiju", stoji u priopćenju Ministarstva pravosuđa.

Kažu da u nezgodi nije bilo drugih sudionika niti ozlijeđenih i da je šteta na vozilu neznatna.

S obzirom da je riječ o službenom vozilu, ministar je odmah po nezgodi pozvao policiju koja je napravila uviđaj na terenu, "usto napravivši i zapisnik o ispitivanju prisutnosti alkohola u organizmu, a koji je potvrdio da g. Bošnjaković nije imao alkohola u krvi".

Ministar je na licu mjesta podmirio prekršajnu kaznu u iznosu od 600 kuna.

Bošnjaković je službenim "golfom" oko podneva sletio s autoceste kod čvora Ivanić Grad te je prošao preko trave i zaustavio se u žičanoj ogradi.

Neki mediji danas su objavili da je ministar i kandidat HDZ-a u 6. izbornoj jedinici prešutio nesreću o kojoj javnost nitko nije obavijestio, navodeći pritom kako se nesreća dogodila u danima kada je HDZ glasno napadao Kukuriku koaliciju zbog njihovog kandidata na izborima i varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša koji se pod utjecajem alkohola zabio u drugo vozilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙