FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Kolnici vlažni, moguća poledica

ZAGREB, 26. studenog 2011. (Hina) - Vlažni su i skliski kolnici u unutrašnjosti Hrvatske, u Istri, Gorskom kotaru i Lici magla mjestimice smanjuje vidljivost, a zbog niskih temperatura moguća je i poledica, osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D42 Josipdol- Poljanak, a županijskom cestom ŽC 5169 Bjelopolje- Donji Lapac voze samo osobna vozila.

Zbog radova na izgradnji nadvožnjaka Drvenik na autocesti A1 od 24. studenog do 5. prosinca prekinut je promet dionicom Vrgorac- Ravča u smjeru Splita, dok u suprotnom smjeru promet teče nesmetano.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice. Obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj, preko Oroslavja ili Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj (D1), na dijelu između Knina i Biskupije. Obilazak je preko Drniša.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙