FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS: Alternativa smo lijevoj i desnoj koaliciji

ZAGREB, 23. studenog 2011. (Hina) - HSLS poziva birače da mu daju svoj glas, jer ima najbolji gospodarski program, viziju i ljude te nudi alternativu lijevoj i desnoj koaliciji, istaknuo je danas na konferenciji za novinare predsjednik stranke Darinko Kosor, kako je rekao, posljednjoj prije izbora.

Mali i srednji poduzetnici, obrtnici i svi koji žive od svoga rada glasujte za HSLS jer će znati zaštiti vaše interese, poručio je Kosor naglasivši da njegov stranački gospodarski program nudi rješenja i da je "važan sadržaj, a ne ambalaža". Po njegovim riječima ostale političke stranke svojim porukama podcjenjuju biračko tijelo, pri čemu je posebno izdvojio HDZ za čije je poruke s jumbo plakata ustvrdio da "hrvatske građane i društvo smatraju imbecilnima".

Govoreći o političkoj situaciji Kosor je ustvrdio da HDZ gubi tlo pod nogama, a HSS nestaje s političke scene, no isto tako da i ljevica ne bi trebala dobiti glasove koje ne zaslužuje. I SDP i HDZ zastupaju jaku državu koja treba visoke poreze koje će uzeti od onih koji žive od svog rada. Stoga je pozvao građane da glasuju za HSLS kako bi se održala politička ravnoteža u Hrvatskom saboru te da budu zastupljene sve političke skupine i pronašlo se rješenje za krizu.

Kosor je posebno upozorio na problem nezaposlenosti, osobito mladih te ih također pozvao da izađu na izbore i daju glas onima koji će im omogućiti zapošljavanje, jer bez njega "nemaju šanse".

HSLS je jedina politička stranka koja je priznala svoje pogreške i pročistila redove, pa sada imamo kvalitetne ljude kroz koje dokazujemo da dobro vodimo stranku. Svoje probleme riješili smo sami, a mnoge će političke stranke nakon izbora tek morati proći katarzu. Nismo svi isti, niti su sve stranke iste, poručio je Kosor.

Nositelj i prvi na listi u prvoj izbornoj jedinici Velimir Srića naglasio je kako je HSLS-ova snaga istina i vizija koju drugi nemaju te program koji rješava probleme. Za boljitak Hrvatske i njezinih građana moramo puno toga učiniti i ni jedna druga stranka nema viziju osim toga kako ostati na vlasti, odnosno kako ju osvojiti. HSLS je stranka bez afera, više nije foteljaška i klijentelistička i pokušava biti moralna vertikala. Hrvatskoj trebaju suštinske promjene ljudi s novim vizijama i energijom, rekao je Srića poručivši "neka Zagreb umjesto crven ili plav bude žut".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙