FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Robin Gibb iz skupine Bee Gees boluje od raka jetre

LONDON, 21. studenog 2011. (Hina/AFP) - Robin Gibb, pjevač legendarske pop skupine Bee Gees, trenutno je u Engleskoj na liječenju od raka jetre koji mu je dijagnosticiran prije nekoliko mjeseci, piše britanski list Sunday Mirror.

Gibb (61), čiji je krhki izgled naveo na špekulacije britanski tisak u zadnje vrijeme, primljen je u bolnicu prošlog tjedna nakon što je zvao hitnu pomoć iz kuće u Thameu, na jugozapadu Engleske, piše dnevnik.

Robin Gibb bio je primoran otkazati nekoliko susreta prošlog mjeseca, među kojima s premijerom Davidom Cameronom, nakon što je hospitaliziran s jakim bolovima u želucu.

Robinov brat blizanac Maurice umro je 2003. od crijevne opstrukcije a mlađi brat Andy 1988. od posljedica ovisnosti o kokainu.

Najstariji od braće Gibbs, Barry, vratio se u Veliku Britaniju s majkom Barbarom (91), piše Sunday Mirror. Glasnogovornik obitelji kazao je da obitelj odbija komentirati informaciju.

Bee Gees, koji su prvotno činila tri brata - Maurice, Robin i Barry Gibb, jedna je od skupina koja je prodala najviše nosača zvuka na svijetu - 220 milijuna. Rođeni u Engleskoj, braća Gibb odselila su u Australiju u djetinjstvu gdje su započeli karijeru koja je trajala četiri desetljeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙