FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

60. obljetnica rada AMK Križevci

KRIŽEVCI, 19. studenog 2011. (Hina) - Auto-moto klub Križevci proslavio je danas 60. obljetnicu rada svečanim skupom na kojem su uručena priznanja brojnim pojedincima, ustanovama i tvrtkama.

Posebno priznanje dodijeljeno najstarijem članu kluba, Križevčaninu Zdenku Premzlu koji i u svojoj 93. godini vozi automobil i aktivno sudjeluje u prometu.

S poviješću kluba nazočne je upoznao predsjednik Dragutin Srečec, a čestitke su, među ostalima uputili ministar uprave u Vladi RH Davorin Mlakar, predsjednik Hrvatskog auto-kluba Ivo Bikić, gradonačelnik Križevaca Branko Hrg i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ivan Pal.

Križevački AMK jedan je od najboljih klubova u sustavu HAK-a sa suvremeno opremljenim prostorima, vježbalištem i radionicom za tehnički pregled vozila, a trenutačno ima čak 2000 članova.

Križevčani se posebno ponose motociklistima, višestrukim prvacima države u cestovnim utrkama, a tamošnji klub jedini u Hrvatskoj tradiconalno priređuje gradsku utrku koja se boduje za nacionalno prvenstvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙