FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 18. studenoga

ZAGREB, 17. studenog 2011. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 18. studenoga.

ZAGREB - Predstavnici koordinacije sindikata Zračne luke Zagreb najavili su da će, nakon skupa štrajkaša, koji će se održati u 5 do 12 u putničkoj zgradi Zračne luke, održati konferenciju za novinare. Koordinacija je štrajk najavila za petak, 18. studenoga, između 11 sati i 16 sati, jer nisu uspjeli pregovori s Upravom o prihvaćanju izmjena Kolektivnog ugovora kojima bi radnicima Zračne luke bila zajamčena postojeća razina prava i nakon moguće koncesije. Uprava Zračne luke smatra štrajk neopravdanim i u četvrtak poslijepodne je priopćila da ustrajava u nastojanjima da se pregovori sa sindikatima nastave kako bi se izbjegao štrajk i posljedice koje bi imao po putnike i sve ostale korisnike usluga. Uprava je također objavila da se, ako dođe do štrajka, u petak ne očekuju značajnija kašnjenja u dolascima zrakoplova, dok su u odlascima moguća kašnjenja između 11,00 i 16,30 sati.

ZAGREB - Hrvatsko energetsko društvo organizira jubilarni, 20. Dan energije u Hrvatskoj. Tema ovogodišnjeg foruma je treći paket i druge smjernice EU-a iz energetike. Bit će prestavljeni referati domaćih i stranih stručnjaka, a organizator očekuje 250 sudionika (9 sati, Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Trg Stjepana Radića 4).

ZAGREB - "Radno mjesto prijateljsko za obitelj", tema je okruglog stola u organizaciji udruge roditelja Korak po korak, Hrvatske udruge poslodavaca i portala Moj Posao. Skup se održava u sklopu projekta "Vuk sit, koza cijela - zadovoljan poslodavac, zadovoljan roditelj, zadovoljno dijete". Na okruglom stolu bit će predstavljeni rezultati istraživanja ravnoteže poslovnog i privatnog života provedenog na portalu Moj Posao. Bit će razmotrene i mogućnosti, iskustva i preporuke za uspostavu bolje ravnoteže obiteljskog i poslovnog života zaposlenih roditelja (14 sati, prostorije HUP-a, Pavla Hatza 12).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01 4808-680

fax: 01 4808-821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙