FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog jakog vjetra od Karlobaga do Sv. Marije Magdalene ograničenja u prometu

ZAGREB, 11. studenog 2011. (Hina) - Zbog jakog vjetra zabrana je prometa za motocikle, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, dostavna vozila, te vozila s natkrivenim tovarnim prostorom ( za I. i II. skupinu vozila) na dionici Jadranske magistrale D8, od Karlobaga do Sv. Marije Magdalene, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A1 od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok (ograničenje brzine je 60km/h) i dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, posebice na dionici autoceste A6 čvor Bosiljevo 2-čvor Kikovica i dionicama autoceste A1 Bosiljevo-tunel Mala Kapele i Gospić-Sveti Rok.

Na riječkoj obilaznici A7, zbog radova, zatvoren je južni trak vijadukta Živice, u smjeru Zagreba, Pule i graničnog prijalaza Rupa, što znači da se vozila iz smjera tunela Učka (Istra), Opatije i centra Matulja, isključuju na ulaznom kraku čvora Matulji, i obilazno, uz privremenu prometnu regulaciju preusmjeravaju na čvor Jurdani (autocesta A7), a vozila iz smjera Rijeke i Zagreba, u smjeru Pule, Opatije i Matulja idu usporeno sjevernim trakom vijadukta Živice.

Na državnoj cesti D1, zbog radova na mostu Mokrice kod Zaboka, zatvorena je dionica između Gubaševa i čvora Mokrice, a obilazak je autocestom A2 Zagreb-Macelj ili preko Oroslavja i Velikog Trgovišća. Zatvorena je i dionica Knin-Sinj D1, na dijelu između Knina i Biskupije, a obilazak je preko Drniša.

Na autocesti A1, zbog izgradnje nadvožnjaka Drvenik, između čvorova Ravča i Vrgorac vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika u dužini od 5 km (od 452. do 457. km).

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙