FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 9. studenoga

ZAGREB, 9. studenoga 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 9. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama:

OPATIJA - U Opatiji počinje trodnevno savjetovanje Hrvatskog društva ekonomista "Ekonomska politika Hrvatske u 2012. godini". Prvi dan je tradicionalno posvećen ekonomskoj politici i makroekonomskim temama. Pokrovitelj savjetovanja je predsjednik Republike Ivo Josipović koji će govoriti na otvorenju tog tradicionalnog skupa Hrvatskog društva ekonomista. Predsjednica Vlade Jadranka Kosor održat će izlaganje na temu "Ekonomska politika Vlade Republike Hrvatske" (10 sati, Grand Hotel Adriatic, maršala Tita 200).

KRAPINSKE TOPLICE - Čelnici Kukuriku koalicije, predsjednik SDP-a Zoran Milanović, predsjednik HNS-a Radimir Čačić i predsjednik HSU-a Silvano Hrelja u Krapinskim toplicama obići će tvrtku "Belina" i razgovarati s radnicima (12,35 sati, Vrtnjakovec 131), a nakon toga će dati izjavu za medije (13,10 sati).

KARLOVAC - Izborni program Hrvatske seljačke stranke (HSS) u Karlovcu će predstaviti predsjednik stranke Josip Friščić, potpredsjednik Božidar Pankretić i glavni tajnik Nenad Matić (12 sati, hotel Korana Srakovčić).

ZAGREB - Konferencija za novinare umirovljenih časnika Hrvatske vojske (11 sati, Središnjica HDZ-a, Trg žrtava fašizma 4).

ZAGREB - Transparency International Hrvatska (TIH) održat će konferenciju za novinare o temi "Kakvo financiranje kampanje žele hrvatski građani" na kojoj će biti predstavljeni rezultati istraživanja o očekivanjima građana vezanim uz financiranje kampanje za predstojeće parlamentarne izbore. TIH navodi da je istraživanje na reprezentativnom i višestruko stratificiranom uzorku od 1.300 ispitanika provela agencija Promocija plus od 2. do 4. listopada (11 sati, Ilica 35).

ZAGREB - Rektor Sveučilišta u Zagrebu Aleksa Bjeliš će na konferenciji za novinare izvijestiti o odluci Senata vezano uz upisne kriterije i rokove za upis u 1. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija na Sveučilištu za akademsku godinu 2012./2013. Rektor će novinare upoznati i s privremenim rezultatima upisa u 1. godinu diplomskih studija za tekuću akademsku godinu (10 sati, Trg maršala Tita 4).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare u zgradi Hrvatske biskupske konferencije (HBK) javnosti će biti predstavljena poruka biskupa povodom izbora zastupnika za Hrvatski sabor te povodom referenduma o pitanju pristupanja Republike Hrvatske Europskoj uniji. Poruku će predstaviti predsjednik HBK đakovačko osječki nadbiskup Marin Srakić i pročelnik Centra HBK za promicanje socijalnog nauka Crkve dr. Gordan Črpić (12 sati, HBK, Ksaverska cesta 12 a).

ZAGREB - Na Zagrebačkom velesajmu otvara se 36. hrvatski salon inovacija s međunarodnim sudjelovanjem INOVA sa 7. izložbom inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova "Budi uzor 2011". Sudjeluju inovatori iz Hrvatske i 22 zemlje sa 424 izloška. Sajam priređuju Hrvatski savez inovatora i Savez inovatora Zagreba (11 sati, zagrebački velesajam, Paviljon 8).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatsko-izraelskog društva bit će predstavljena knjiga "Jasenovac i Bleiburg nisu isto" Slavka i Ive Goldsteina. O knjizi će govoriti urednik Ivica Đikić i autori (19 sati, Kulturni centar "Shalom", Radićeva 26).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙