FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za utorak, 8. studenoga

ZAGREB, 8. studenog 2011. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

-------------

OTOČAC - U središtu Otočca danas je svečano otkriven spomenik hrvatskim braniteljima Domovinskog rata u nazočnosti više tisuća stanovnika Gacke doline, susjednih gradova i općina te pripadnika 133. otočke brigade i 111. brigade Hrvatske vojske (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Bivšem premijeru Ivi Sanaderu u istom će se postupku, osim za ratno profiterstvo u aferi Hypo, u četvrtak početi suditi i za uzimanje 10 milijuna eura mita kako bi mađarskoj naftnoj kompaniji MOL prepustio upravljačka prava u Ini, doznaje se danas na zagrebačkom Županijskom sudu (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda danas je odbilo žalbe Josipa Boljkovca na odluke o pokretanju istrage i određivanju pritvora zbog sumnje da je zapovjedno odgovoran za likvidaciju 21 civila u svibnju 1945. na karlovačkom području (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Ministar kulture Republike Hrvatske Jasen Mesić otvorio je danas na Zagrebačkom velesajmu 34. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber 2011. (prilog do 16 sati).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙