FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novi film o James Bondu nazvan Skyfall

LONDON/ZAGREB, 3. studenog 2011. (Hina) - Novi 23. film iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu dobio je naziv Skyfall, izvijestio je u četvrtak BBC.

U najnovijoj avanturi agenta 007 po treći put će glumiti Daniel Craig. U vodećim ženskim ulogama nastupit će francuske glumice Berenice Marlohe i Naomie Harris.

Skyfall režira Sam Mendes, koji je 1999. osvojio Oscara za film American Beauty. Mendes je rekao da će priča filma tajnog agenta voditi u London, Kinu, Tursku i Škotsku.

U filmu će biti testirana Bondova lojalnost prema M-u, svom nadređenom, dok sjedište špijunske službe MI6 bude izloženo napadu.

U Skyfall-u se Judi Dench vraća ulozi špijunske šefice M, a uz nju će igrati i Ralph Fiennes, Albert Finney te Javier Bardem u ulozi glavnog negativca.

Film će biti premijerno prikazan u Velikoj Britaniji 26. listopada 2012. Craig je rekao novinarima u Londonu da snimanje filma počinje u četvrtak.

Redatelj Mendes je izjavio da se radi o "fantastičnom scenariju" koji ima "sve elemente klasičnog Bond filma, uključujući i puno akcije".

Sljedeće godine obilježava se 50. obljetnica prvog Bond filma iz 1962. "Dr. No".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙