FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija u Vodnjanu zapljenila 2 kilograma marihuane

VODNJAN, 28. listopada 2011.(Hina) - Djelatnici Policijske uprave istarske uhitili su u Vodnjanu 40-godišnjeg državljanina Makedonije, u čijoj je kući pronađeno oko dva kilograma marihuane.

Policija je državljanina Makedonije, stranca sa stalnim boravkom, uhitila u srijedu oko 14,30 sati u Istarskoj ulici u Vodnjanu. Na temelju naloga suca istrage Županijskog suda u Puli, državljanin Makedonije je pretražen te je kod njega pronađena PVC vrećica s opojnom drogom marihuanom ukupne težine oko 52 grama.

Pretražena je i obiteljska kuća koju 40-godišnji Makedonac koristi u Trgovačkoj ulici u Vodnjanu u kojoj su pronađeni predmeti, koji se dovode u vezu sa zloporabom droga. Pronađena su, naime, tri paketa i vrećica marihuane, ukupne težine oko dva kilograma te manja PVC vrećica s istom drogom težine oko 11 grama, PVC vrećica s bijelom praškastom i grumenastom tvari, težine oko dva grama te dvije digitalne vage.

Nakon kriminalističkog istraživanja državljanin Makedonije je pritvoren. Zaplijenjena droga bila je namijenjena pulskom tržištu, a procjenjuje se da bi njena vrijednost u uličnoj prodaji dostigla cijenu od oko 50 tisuća kuna.

Iz PU istarske ističu kako je ovo još jedna uspješna zapljena droge, nakon otkrivanja indoor plantaže indijske konoplje (cannabis) u Rovinju, zapljene 20 kilograma marihane u Puli i otkrivanja nasada indijske konoplje u Buzetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙