FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biometeorološka prognoza za Hrvatsku od 26. do 28. listopada

ZAGREB, 25. listopada 2011. (Hina) - Nepovoljne biometeorološke prilike sutra će stvarati tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima, i u četvrtak su moguće tegobe, a u petak povoljne biometeorološke prilike poticajno će djelovati na meteoropate, prognoza je Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

U srijedu, 26. listopada, nepovoljne biometeorološke prilike stvarat će tegobe meteoropatima i kroničnim bolesnicima. Moguća je glavobolja, razdražljivost i slabije raspoloženje. U istočnoj Hrvatskoj nepovoljan biometeorološki utjecaj bit će manje izražen pa će i tegobe biti slabijeg intenziteta, navodi u biometeorološkoj prognozi DHMZ, za Hrvatsku od 26. do 28. listopada.

U četvrtak, 27. listopada, zbog razmjerno nepovoljnog vremena, meteoropati će se žaliti na glavobolju, manjak koncentracije i slabije raspoloženje. Tegobe uzrokovane vremenom imat će i kronični bolesnici.

U petak, 28. listopada, povoljne biometeorološke prilike poticajno će djelovati na meteoropate. Manje tegobe moguće su još u ljudi osjetljivijih na vrijeme i u kroničnih bolesnika.

Biometeorološku prognozu izrađuje Državni hidrometeorološki zavod u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙