FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene nagrade izlagačima na Ambienti

ZAGREB, 21. listopada 2011. (Hina) - U sklopu međunarodnog sajma namještaja Ambienta, koji se do nedjelje održava na Zagrebačkom velesajmu, danas su dodijeljene nagrade najuspješnijim izlagačima te nagrade Mobil Optimum za kvalitetu proizvoda.

Za cjelovit marketinški nastup posebno priznanje i kristalnu skulpturu za najvišu razinu ukupnog nastupa dobila je Hrvatska gospodarska komora, a za najuspješnije ambijentalno izlaganje tvrtka Perfecta iz Svetog Križa Začretja.

Zlatnom plaketom i diplomom Mobil Optimum nagrađena je tvrtka Azelija Kupa iz Zagreba za inovativnu primjenu cjelovitog drva u eksterijeru - proizvod Oaza Mediteran koji je u cijelosti djelo njihova projektnog tima.

Za visoku kvalitetu i uspješan razvoj programa namještaja Memento zlatni Mobil Optimum dobila je i tvrtka Stilles iz Sevnice u Sloveniji, a iz susjedne je države je i treći dobitnik zlata - Svea Lesna industrija iz Zagorja ob Savi za uspješan razvoj programa kuhinjskog namještaja Morea.

Srebro su dobili Spin Valis iz Požege za postojanu kvalitetu namještaja od hrastovine - kreveta i noćnog ormarića Jupiter, te Studio za dizajn i dizajn interijera Ada Kežić za uspješno oblikovanje i konceptualno rješenje Piazza Luće.

Brončanu plaketu i diplomu Mobil Optimum dobili su Inkea iz Zagreba za inovativno oblikovanje i tehnološko rješenje stola Lir i Sigma Plus iz Makarske za kvalitetu i funkcionalnost programa Farmacija.

(Hina) xpp/tp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙