FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pobjeda Dodiga

ZAGREB, 18. listopada 2011. (Hina) - Hrvatski tenisač Ivan Dodig plasirao se u drugo kolo teniskog ATP turnira u Stockholmu čiji nagradni fond iznosi 600.000 eura nakon što je u utorak svladao Francuza Adriana Mannarina 7-6(5), 7-6(6) poslije nešto više od dva sata igre.

Igra Dodiga i Mannarina, 87. na ATP ljestvici, u prvom setu bila je izjednačena, iako je naš tenisač imao 10 aseva, a tek je tie-break odlučio kome će pripasti set.

U drugom setu Dodig je uspio uzeti servis protivniku, došao je do 5-2 i kada je servirao za meč, Francuz mu je uzeo servis. Do tada je Dodig imao 100-postotonu realizaciju prvog servisa, no dvostrukom pogreškom na servisu pomogao je Mannarinu. Na kraju je i drugi set odlučen tie-breakom. Naš je tenisač u drugom setu zabio devet aseva, a na prvom servisu je osvojio 81 posto poena.

U drugom kolu Dodiga čeka bolji iz ssusreta između Argentinca David Nalbandidana i Belgijanca Xaviera Malissea. Protiv Nalbandiana, koji je 58. na ATP listi, Dodig je igrao jednom i tada je izgubio i to u Tokiju ove gdoine. S Belgijancem Malisseom, 51. na ATP listi nije do sada nikada igrao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙