FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Robben ponovno ozlijeđen

AMSTERDAM, 6. listopada 2011. (Hina/STA) - Nizozemski nogometni reprezentativac Arjen Robben (27) ponovno ima problema sa ozljedama, na reprezentativnim pripremama ozlijedio je prepone te će propustiti posljednje dvije kvalifikacijeke utakmice za EP 2012.

Robben neće nastupiti u susretima protiv Moldavije i Švedske, no Nizozemska se je ionako već plasirala na Euro. Njegova ozljeda puno će više zabrinuti čelnike Bayerna.

Na početku karijere u Groningenu (2000-02) Robben gotovo da nije imao ozbiljnijih problema s ozljedama, ali to se ubrzo promijenilo odlaskom u PSV (2002–2004), gdje dva puta ozlijedio butni mišić. Dolaskom u Chelsea (2004–2007) ozljeda je bilo sve više, a oporavci su trajali sve duže. Već u prvoj sezoni u Chelseaju slomio je kost u stopalu, a na to su se nadovezale ozljede potkoljenice i gležnja. U drugoj sezoni sa londonskim klubom stvari su se bitno popravile, napokon su ga zaobišle ozljede. No, ta ja sreća trajala samo jednu sezonu, jer je već u idućoj ponovno ozlijedio butni mišić, a potom i koljeno. Nakon toga Chelsea ga je odlučio prodati Real Madridu (2007–2009). Već po dolasku u Real stradao mu je butni mišić. Tijekom dvije godine u Realu zaradio je još ozljede potkoljenice i gležnja, pa je 2009. prodan u Bayern. I Muenchenu je startao sa ozljedom, stradalo mu je koljeno. Od te ozljede uspio se brzo oporaviti i prvu sezonu u Bayernu odigrao je u odličnoj formi. No, nakon povratka sa SP 2010. utvrđeno je da je zaradio težu ozljednu butnog mišića i ponovno je mjesecima morao pauzirati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙