FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napadnuti navijači GOŠKA iz Gabele

MOSTAR, 3. listopada 2011. (Hina) - Nepoznati huligani napali su u nedjelju navečer na prometnici između Sarajeva i Konjica navijače nogometnog premijerligaša GOŠKA iz mjesta Gabele kod Čapljine, potvrdili su u ponedjeljak iz policije, a Gabeljani tvrde da se incident dogodio samo zato što su u pitanju navijači hrvatske nacionalnosti.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije potvrdili su da su navijači GOŠK-a napad na cesti neposredno iza tunela Ivan na granici sarajevske i Hercegovačko-neretvanske županije prijavili u Policijskoj upravi Konjic. Prema riječima navijača Gabele kombi, u kojemu se nalazilo 12 navijača, kamenjem i drugim predmetima napalo je dvadesetak huligana po njihovu povratku s utakmice sa sarajevskim Olimpicom koji je završio 0:0.

"Napadnuti samo samo zato što smo Hrvati. Naše ponašanje na utakmici u Sarajevu bilo je najnormalnije”, rekao je vođa navijača GOŠK-a Nikola Raič. Po njegovim riječima najteže su posljedice izbjegnute zahavljujući pribranosti vozača i spletu okolnosti.

Kombi na kojemu su vidljiva oštećena zasut je velikim kamenjem a kada je razbijeno vjetrobransko staklo pokušali su ubaciti bengalke i zapaliti vozilo.

Napad na navijače GOŠK-a treći je veći incident koji se dogodio u posljednjih 15 dana za vrijeme i nakon nogometnih susreta. Prekinute su utakmice u Banjoj Luci i Mostaru zbog upada navijača i pokušaja obračuna s gostujućim klubovima i navijačima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙