FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost

ZAGREB, 27. rujna 2011. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a osobito na autocestama A1, između tunela Mala Kapela i Sveti Rok te od Zagreba do do Karlovca, A2 Zagreb-Macelj, od Zaboka do Zaprešića, A3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Nove Gradiške i A6 Rijeka-Zagreb, od Bosiljeva do Kikovice, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Jak vjetar puše na dionici autoceste A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok, brzina vožnje ograničena je na 60 km/h, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a zbog radova na mostu Nova Zelina na 57. km, vozi se jednom stranom kolnika dvosmjerno, uz ograničenje brzine 80 km/h.

Otežano se vozi državnim cestama D1 Karlovac-Krnjak u Turnju i D66 Barban-Most Raša.

Zbog razminiranja od 8 do 18 sati zatvara se D52 Špilnik-Zalužnica. Vozila se propuštaju svaki puni sat po 15 minuta.

Do 28. rujna od 7 do 17 sati zbog radova se zatvara županijska cesta ŽC3256 (D23) – Kamenica Skradnička – Slunj u mjestu Kukača. Vozila će se propuštati svaki puni sat po 15 minuta.

Danas od 7 sati do 28. rujna u 19 sati zbog radova prekida se promet na državnoj cesti D2 u Slatini u ulici Braće Radić. Obilazak za Osijek: Suhopolje-Sopje-Medinci-Slatina, a obilazak za Viroviticu: Slatina-Medinci-Sopje-Suhopolje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙