FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidroeteorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Do 12 sati za sav je promet zatvorena cesta D1 između Knina i Pađena. Obilazak je: Knin – Radučić – Mokro Polje – Pađene. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru i Lici. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Za sav promet zatvorene su državne ceste: D1 u Lučkom, D34 kroz grad Slatinu, D22 Novi Marof-Sudovec, D38 Ruševo-Đakovo i Pleternica-Vesela, D45 V. Zdenci-Hercegovac, D 59 Kapela - Dazlina i D212 Zmajevac-Batina. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Većinom sunčano, osobito na Jadranu. U kopnenim krajevima ujutro mjestimice magla ili niski oblaci, a danju povremeno umjerena naoblaka. Vjetar u unutrašnjosti slab, na moru umjerena i jaka, podno Velebita ujutro na udare i olujna bura, a na otvorenom ponegdje i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25, na moru između 25 i 30°C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙