FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena izložba fotografija Đanija Celije

RIJEKA, 13. rujna 2011. (Hina) - Izložba fotografija Đanija Celije pod nazivom "Ispod" otvorena je večeras u galeriji Palach u Rijeci, u sklopu manifestacije PhotoRi koju organizira Fotoklub Rijeka.

Celija se predstavio s dvadesetak crnobijelih fotografija ženskih aktova snimljenih u oštroj opreci svjetla i tame pod vodom.

Rođen je 1977. godine u Puli. Diplomirao je na "Istituto superiore di fotografia e arti visive" u Padovi. Nakon rada u Italiji, Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i Egiptu vraća se u Hrvatsku gdje radi za brojne dnevnike i mjesečnike. Od 2001. do 2008. godine radi i kao nastavnik na Srednjoj strukovnoj školi u Puli, u odjelu za fotografiju. Početkom 2002. otvara fotografski atelier za industrijsku i reklamnu fotografiju "Luxus", koji vodi i danas.

Đani Celija samostalno je izlagao u Puli, Poreču, Zagrebu i Varaždinu, a sudjelovao je i na skupnim izložbama u Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Austriji i Francuskoj.

Manifestacija PhotoRi traje od početka rujna do kraja listopada, a sastoji se od niza fotografskih izložbi, radionica, predavanja, predstavljanja časopisa te fotografske opreme i pribora na više lokacija u Rijeci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙