FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan 2. natječaj za sredstava za Mjeru 302 iz IPARD programa

ZAGREB, 13. rujna 2011. (Hina) - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je drugi natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz IPARD programa za Mjeru 302. Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti, izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Natječaj je otvoren od 12. rujna do 31. listopada, a dostupan je i na internetskoj stranici Ministarstva poljoprivrede (http://www.mps.hr/ipard/) te na web stranici Agencije za plaćanja (www.apprrr.hr).

Mjera 302 - treći prioritet IPARD programa ima za cilj povećati prihode ruralnog stanovništva kroz razvoj i diversifikaciju ruralnih aktivnosti na farmi i/ili izvan nje, stvoriti nove mogućnosti zapošljavanja, očuvati postojeća radna mjesta, povećati opseg usluga za stanovnike ruralnog područja i poboljšati kvalitete usluga koje se pružaju te poboljšati socijalnu strukturu u ruralnim područjima.

Uz ostvarenje spomenutih ciljeva Mjera 302 omogućuje ulaganja u sektorima ruralnog turizma, tradicijskih obrta, izravne prodaje, slatkovodnog ribarstva, usluga, prerade na poljoprivrednim gospodarstvima, proizvodnje gljiva te sektoru obnovljivih izvora energije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙