FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Knightley će kao Karenjina goviriti s engleskim naglaskom

TORONTO, 12. rujna 2011. (Hina/Reuters) - Keira Knightley glumit će Anu Karenjinu u britanskoj filmskoj adaptaciji Tolstojevog romana, a redatelj filma Joe Wright i glumačka postava među kojom je i Jude Law odlučili su da će u filmu govoriti s engleskim naglaskom.

Britanska glumica, koja na Filmskom festivalu u Torontu promovira svoju ulogu u filmu "A Dangerous Method" gdje također glumi ruski lik, izjavila je to u intervjuu za Reuters.

"Bit će engleski naglasak. Uvijek je jako škakljivo kada radite nešto što je (u originalu) na drugom jeziku jer se tada pitate kojim naglaskom bi trebali govoriti. A ako imate ruski naglasak, zašto onda ne govorite na ruskom? To je film na engleskom jeziku pa smo donijeli odluku da ćemo govoriti s engleskim naglaskom", rekla je Knightley.

Knightley će tako utjeloviti Anu, uzornu suprugu i brižnu majku koja se strasno zaljubljuje u grofa Vronskog. Zbog njega odbacuje brak, obitelj, društveni položaj i na kraju život. Jude Law će glumiti njezinog supruga, Alekseja Karenjina, dok će Aaron Johnson glumiti Vronskog.

Snimanje adaptacije ruskog klasika prema romanu Lava Nikolajeviča Tolstoja počinje za tjedan dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙