FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Derbi Hajduk-Dinamo: policija privela stotinjak izgrednika

SPLIT, 11. rujna 2011. (Hina) - Oko stotinjak osoba, uglavnom navijača obaju klubova, privedeno je u subotu prije, za vrijeme i nakon hrvatskog nogometnog derbija između Dinama i Hajduka koji se igrao na splitskom Poljudu, doznaje se rano u nedjelju od splitske policije.

Kako je izvijestila glasnogovornica splitske policije Marina Kraljević Gudelj, ukupno je privedeno 66 navijača Hajduka i 35 Dinama. Svi privedeni će biti procesuirani po dvama zakonima, Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i Zakonu o javnom redu i miru.

Osim što je policija uhitila navijače koji su izazivali nered, kod njih je pronašla i jednu signalnu raketu, šest komada improvizirane tehnike, devet bengalki i tri bljeskalice, rekla je Kraljević Gudelj.

Derbi Hajduka i Dinama, koji je proglašen visokorizičnim, osiguravalo je ukupno 900 policajaca, dok je na stadionu bila angažirana i redarska klupska služba.

"Možemo biti zadovoljni jer je susret prošao relativno mirno. Nije bilo većih izgreda, a niti ozlijeđenih osoba", kazala je Kraljević Gudelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙