FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lesar: Laburisti samostalno na izbore i u Istri

RAŠA, 8. rujna 2011.(Hina) - Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Dragutin Lesar danas je u Raši najavio samostalni izlazak stranke na izbore u osmoj izbornoj jedinici.

Lesar je ondje upriličio performans s polaganjem kamena temeljca ispred bivše tvornice "Prvomajska" na kojem je pisalo "Republika Hrvatska, ministarstvo gospodarskog kraha i nezaposlenosti" te brojka 1906.

"Naša država na izbore starta polaganjem kamena temeljca", poručio je Lesar dodavši kako je čak 1906 kamena temeljaca dosad položila HDZ-ova vlast, a koje, kako je rekao "sada iskapaju arheolozi". Ironično je poručio vladi Jadranke Kosor kako su pogriješili što izlaz iz krize nisu povjerili istarskim tartufarima.

Objavu o samostalnom istupanju na izbore u 8.izbornoj jedinici objavili su u Raši, kazao je Lesar, jer laburisti nisu regionalna već nacionalna stranka. Rekao je da u Istri neće "ni kukurikati niti kukulekati", već će promovirati novi sustav vrijednosti.

Temelji bolje Hrvatske, poručio je Lesar, gradit će se na radu, istini, poštenju, znanju i pravednosti. Te su poruke ispisali i na cigle, kojima su simbolično izgradili nove državne vrijednosti. Također, od drugih stranaka u Hrvatskoj zahtijevaju da promoviraju njihov sustav vrijednosti, a da međusobne nedovršene ratove ostave po strani.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙