FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 3. rujna

ZAGREB, 2. rujna 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 3. rujna.

ZAGREB - Specijalna jedinica policije "Alfa" Zagreb proslavit će svoju 20. godišnjicu osnutka u Policijskoj akademiji povodom čega će biti služena sveta misa za poginule, stradale i umrle pripadnike SJP Alfa u Crkvi Sv. Mihovila na Policijskoj akademiji (10 sati) te održana svečana akademija (12 sati, Av. Gojka Šuška bb). Specijalna jedinica policije "Alfa" ustrojena je Odlukom MUP-a RH na samom početku Domovinskog rata, 23. srpnja 1991. Vrlo brzo je u potpunosti popunjena, i to prije svega dragovoljcima iz PU zagrebačke koji su u MUP RH stupili nakon provedbe višestranačkih izbora u Hrvatskoj.

BORIČEVAC - Pod nazivom "Oni imaju pravo na sjećanje, mi nemamo pravo na zaborav" Udruga Ličana župe Boričevac organizira hodočašće u povodu obilježavanja 70. obljetnice progonstva Hrvata iz župe Boričevac, a u tom razorenom ličkom mjestu u obnovljenoj crkvi bit će posvećeno zvono i služena sveta misa koju će predvoditi gospićko-senjski biskup mons. Mile Bogović, (11 sati)

ZAGREB - Tradicionalni XI. zagrebački aeromiting na kojemu će posjetitelji vidjeti razne vrste zrakoplova i helikoptera, pilotske akrobacije, skokove padobranaca, izložbu zrakoplova, a svoje će im vještine također pokazati i paraglajderi, jedriličari i modelari. Aeromiting organiziraju Aero klub Zagreb i Zagrebački zrakoplovni savez, a održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, (od 15 - 18 sati, Aerodrom Lučko, Ježdovečka 17).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Srebrenka Parlov

poslijepodne - Mate Kovačević

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙