FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ugašeni požari na području Knina, Kaštela i Konavala

DIVULJE, 2. rujna 2011. (Hina) - Državna uprava za zaštitu i spašavanje izvijestila je jutros kako su ugašeni požari na području Knina, Kaštela i Konavala.

Požar na predjelu Pađane-Debelo Brdo kod Knina, u Šibensko-kninskoj županiji, ugašen je jutros u 6,30 sati. U gašenju požara, koji je dojavljen u Vatrogasno operativno središte (VOS) Divulje DUZS-a jučer u 17,10 sati, sudjelovali su pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Knin, dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Knin, DVD Ervenik i DVD Sv. Juraj Kistanje te četiri Canadaira i jedan Air Tractor. U požaru je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 35 hektara.

Požar na predjelu brda Plano kod Kaštela, u Splitsko – dalmatinskoj županiji, ugašen je sinoć u 19 sati. Požar je dojavljen u VOC Divulje oko 14,20 sati, a u gašenju su sudjelovali DVD Mladost, DVD Gomilica i DVD Kaštela te iz zraka dva helikoptera sa sustavom za gašenje. U požaru je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko 400 hektara.

Požar na predjelu Poljice – Radovčići, u Dubrovačko – neretvanskoj županiji, ugašen je sinoć u 22 sata. U gašenju požara, koji je dojavljen u VOC Divulje u 15,40 sati sudjelovali su JVP Konavle i Sezonske interventne vatrogasne postrojbe Prevlaka te iz zraka dva Air Tractora. Izgorjelo je nisko raslinje i borova šuma na površini od oko 1,5 hektara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙