FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Chavez ima više od 2 milijuna pratitelja na Twitteru

CARACAS , 1. rujna 2011. (Hina/AFP) - Twitterski račun venezuelskog predsjednika Huga Chaveza ima više od dva milijuna pritetelja, pohvalio se on sam, dodavši da je time najpopularniji političar na ovoj društvenoj mreži u Latinskoj Americi.

"Idemo preko dva milijuna!", stoji u tvit-poruci venezuelskog predsjednika, čiji je twitterski račun do četvrtka narastao na 2,004.805 pratitelja.

Profil na Twitteru Chavez je otvorio u travnju 2010., kako bi pokušao umanjiti utjecaj oporbe na ovoj društvenoj mreži. Vrlo brzo, stotine tisuća ljudi počele su pratiti njegove objave. Mnogi među njima od njega su tražili da im nađe posao ili smještaj. Početkom godine bio je nešto manje aktivan na Twitteru, a nakon oporavka od operacije malignog tumora u području karlice ponovno se vratio 'tvitanju'.

Trenutačno je podvrgnut trećemu ciklusu kemoterapije u Caracasu, a prva dva ciklusa obavio je u srpnju i u kolovozu na Kubi. Chavez (57) na vlasti je od 1999. i namjerava se kandidirati i za treći mandat predsjedničkih izbora 2012.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙