FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ulaznice za LP

ZAGREB, 30. kolovoza 2011. (Hina) - Prodaje jednokratnih ulaznica za utakmice Dinama u Ligi prvaka neće biti, ali će zato preko interneta i na blagajnama kluba od 5. rujna svaki navijač moći kupiti maksimalno dva kompleta ulaznica, izjavio je danas na konferenciji za novinare glavni direktor kluba Damir Vrbanović.

Po njegovim riječima kompletna marketinška i TV prava za sve utakmice Lige prvaka određuje UEFA koja organizira i sve aktivnosti kluba pa besplatnih ulaznica za Ligu prvaka neće biti.

"Svi kupci moći će birati između online kupnje i one na blagajnama, a u prodaji će biti samo paketi koji uključuju ulaznicu za sve tri utakmice. I to po cijenama od 1200 kuna za tribinu Zapad dolje, 1000 kuna za Zapad gore, 800 kuna za tribinu Istok, te po 600 kuna tribina Sjever, te Jug. Cijene karata za internetsku prodaju su 10 posto skuplje," dodao je Vrbanović.

Direktor 'modrih' je izrazio uvjerenje da će svih 33.000 sjedećih mjesta biti rasprodano već pred utakmicu s Realom pa dodatnih prodaja za oglede protiv Ajaxa i Lyona neće niti biti.

Vlasnici godišnjih ulaznica imaju pravo prvokupa za oglede Lige prvaka i to od 5. do 7. rujna, dok godišnje lože vrijede i za "Champions league".

Vrbanović je posebno zamolio navijače da na utakmice ne dolaze s osobnim automobilima jer je Uefa od 204 parkirna mjesta u krugu stadiona za svoje potrebe 'uzela' 180, te zatražila 1.000 ulaznica.

Europska nogometna federacija od srijede preuzima 'kontrolu' nad stadionom i Dinamo će biti samo njihov servis, dodao je Vrabanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙