FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodjela World Luxury Hotel Awards 16. rujna u zagrebačkom Regent Esplanade

ZAGREB, 18. kolovoza 2011. (Hina) - Hotel Regent Esplanade ove će godine, 16. rujna biti domaćin gala ceremonije dodjele prestižnih nagrada hotelijerskoj industriji - World Luxury Hotel Awards, priopćeno je danas iz Regent Esplanade.

Svečana ceremonija održat će se 16. rujna 2011. u Smaragdnoj dvorani, bit će joj nazočni visoki dužnosnici i brojni hotelijeri iz raznih krajeva svijeta, a prisustvovat će joj i predstavnici domaćih i inozemnih medija, najavljuju iz tog zagrebačkog hotela.

Iz Regent Esplanade ističu kako je nagrada World Luxury Hotel Awards iznimno priznanje hotelijerskoj industriji i znak istinskoj kvaliteti koju hoteli pružaju svojim gostima.

"Gala ceremonija važna je i za grad Zagreb, jer uz dolazak brojnih hotelijera iz raznih krajeva svijeta, sliku Zagreba prenijet će brojni svjetski mediji koji će pratiti ovaj glamurozan događaj", naglašava generalni direktor hotela Regent Esplanade Philip Mahoney.

Odluku organizatora World Luxury Hotel Awards da se ove godine svečana ceremoniju uručenja nagrade održi upravo u hotelu Regent Esplanade u Zagrebu, iz tog hotela uz ostalo objašnjavaju činjenicama da je hotel Regent Esplanade prošle godine nominiran i, brojnim glasovima od strane struke i gostiju, proglašen najboljim gradskim luksuznim hotelom u Hrvatskoj, da je ove godine ponovno nominiran, kao i visokim standardima u pružanju usluga i besprijekoran imidž hotela.

World Luxury Hotel Awards prepoznaje visoke standarde kvalitete, vrhunsku uslugu te posvećenost detaljima, a svečana ceremonija dodjele nagrada jedan je od najglamuroznijih događaja u globalnom hotelijerstvu.

Prošle godine gala ceremonija održala se na Tajlandu u luksuznom Dusit Thani Hua Hin hotelu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙