FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Liga prvaka: Pobjede Arsenala i Lyona

ZAGREB, 16. kolovoza 2011. (Hina) - Prve utakmice doigravanja za plasman u Ligu prvaka ponudile su puno uzbuđenja i zgoditaka, a najviše se okoristio češki prvak Viktorija Plzen koja je pobjedom u Kopenhagenu (3:1) gotovo sigurno prošla dalje.

Arsenal je na Emiratesu svladao Udinese s 1:0 pogotkom Walcotta već u 4. minuti, ali je ta pobjeda sasvim nezaslužena. Udinese je bio puno bolja momčad od oslabljenoga Arsenala, ali su promašli velike prilike, pogotovu u prvom dijelu. Na klupi Arsenala zbog kazne nije bio Arsene Wenger, kome je sada jasno da s postojećim kadrom, nakon što su otišli Nasri i Fabregas, neće puno učiniti u ovoj sezoni.

Lyon je s 3:1 slavio na svom Gerlandu protiv Rubina, iako su Rusi već u 3. minuti postigli zgoditak koji ima daje nade u uzvrat. Pogocima Gomisa, autogolom Kverkelije i Brianda Francuzi su ipak stigli do značajne prednosti pred uzvrat u Tatarstanu, a za Lyon je cijelu utakmicu odigrao Dejan Lovren.

U Enschedeu su Twente i Benfica u zanimljivoj utakmici igrali 2:2. Bate Borisov i Sturm Graz su odigrali 1:1, a veliki posao je napravila Viktorija Plzen, svladavši s 3:1 u gostima danski Copenhagen.

U srijedu će Dinamo na Maksimiru ugostiti švedski Malmoe, a u ostalim susretima igraju Bayern Muenchen - Zuerich, Maccabi Haifa - Racing Genk, Odense - Villarreal i Wisla Krakov - Apoel Nikozija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙