FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SK: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 16. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na Jadranskoj magistrali između Karlobaga i Svete Marije Magdalane (D8) zabranjen je promet za I. skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). Jak vjetar povremeno puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda; na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Zbog razminiranja, zatvara se državna cesta D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo od 8 do 18 sati, a vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Na Jadranu pretežno sunčano. Na kopnu djelomice sunčano, prijepodne uglavnom u Slavoniji i Baranji uz još malo kiše te mjestimičnu grmljavinu, a poslijepodne se u Dalmatinskoj zagori i Konavlima očekuju lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana umjerena i jaka bura u slabljenju, a na srednjem i južnom jugozapadnjak, prema otvorenom sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka od 23 do 28, u Zagori i na Jadranu između 29 i 34 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙