FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 13. kolovoza

ZAGREB, 13. kolovoza 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 13. kolovoza.

SPLIT - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sastat će se u Splitu sa splitskim gradonačelnikom Željkom Kerumom i izvijestiti ga o odluci Vlade Republike Hrvatske kojom podržava daljnje planiranje razvoja projekta Športsko – poslovnog kompleksa Spaladium centar, na lokaciji Lora u Splitu i prijenosu Gradu Splitu dijela nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske. Razgovarat će i o drugim projektima važnim za Grad Split (11,45 sati, u Splitu, Obala kneza Branimira 17).

METKOVIĆ/PLOČE - Natjecanja starih izvornih plovila, 14. maraton lađa - Neretva 2011., u kojemu se posade natječu na stazi na rijeci Neretvi dugoj 22.500 metara, od Metkovića do Ploča. Pokrovitelj manifestacije je predsjednik RH Ivo Josipović, a na maratonu lađa bit će i predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić (15 sati dolazak ekipa). Predsjednik Josipović obratit će se lađarima koji sudjeluju na 14. maratonu lađa (16,45 sati, hotel „Narona“, Metković), a u 17,15 sati dat će znak za početak tradicionalne utrke lađara. U 21 sati predsjednik Josipović će u Pločama uručiti nagrade lađarima.

ZAGREB - Konferencija za novinare Udruge Franak o mjerama koje će poduzeti i očitovanje o dosadašnjim predloženim mjerama za pomoć korisnicima kredita s valutnom klauzulom, (16 sati, u prostorijama HVIDR-e, Slovenska 21).

PULA - Konferencija za novinare Stranke demokratske akcije Hrvatske o ukidanju dvostrukog prava glasa nacionalnim manjinama odlukom Ustavnog suda RH te koordinacija ogranaka SDA Hrvatske u Istarskoj županiji. Konferenciji će nazočiti predsjednik stranke Šemso Tanković, potpredsjednik Kemal Velagić te predstavnici zajednice ogranaka SDA Hrvatske Istre (u 17 sati, u Dobrichevoj 12).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Marko Curać

popodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙