FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga Paula O'Sullivana "Sve o anđelima"

SPLIT, 11. kolovoza 2011. (Hina) - Knjiga "Sve o anđelima", u kojoj autor Paul O'Sullivan opisuje kako anđeli pomažu ljudima, predstavljena je danas u sjedištu splitske nakladničke kuće "Verbum".

"Autor O'Sullivan u ovom jednostavnom djelu pokazuje kako su anđeli u prošlosti pomagali ljudima bezbroj puta i koliko im i danas pomažu te objašnjava da se ta velika briga i ljubav koju anđeli gaje prema nama može usporediti samo s majčinskom ljubavi", rekao je predstavljajući knjigu glavni urednik "Verbuma" Petar Balta.

O'Sullivanovu knjigu nakladnik je odlučio objaviti, kako je rekao Balta, "jer postoji mnoštvo knjiga o anđelima new age provenijencije, a ta je knjiga kršćanskog usmjerenja".

Katolička predaja, objasnio je, poučava da je Bog svakome od nas u trenutku rođenja dao posebnog anđela čuvara. Anđeli su, rekao je Balta, svojom nadmoćnom intelegencijom i snagom voljni i sposobni spriječiti nezgode, utješiti nas, obraniti od đavolskih napada i pomoći nam u svim duhovnim i svjetovnim stvarima.

"'Sve o anđelima' je knjiga koja će otvoriti naše oči za nevidljivi svijet blaženih duhova koji su posvuda oko nas, naših moćnih i svetih prijatelja koji nas vole i pritječu nam u pomoć po Božjoj odredbi", istaknuo je Balta.

Paul O'Sullivan (1871.-1958.) jedan je od omiljenih katoličkih autora za najširu publiku. "Njegove knjige na privlačan i razumljiv način iznose katoličku predaju i donose ohrabrujuće pripovijesti iz bogatog naslijeđa naše vjere", rekao je direktor nakladničke kuće "Verbum" Miro Radalj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙