FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 11. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na važnijim cestovnim pravcima promet je slab do srednje gust. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod-istok). Zbog razminiranja, zatvara se državna cesta D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo od 8 do 18 sati, a vozila se propuštaju svakog sata po 15 minuta. U Zagrebu je do 19. kolovoza zbog rekonstrukcije sjevernog kolnika Slavonske avenije zatvorena dionica od Ulice Hrvatske bratske zajednice do Savske ceste. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano i danju većinom toplije nego jučer. U unutrašnjosti ujutro ponegdje moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab, na Jadranu će prijepodne još puhati većinom umjerena bura, a zatim sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 22 i 27, a na Jadranu od 25 do 30 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙