FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dalekovod prošao certifikaciju

ZAGREB, 27. srpnja 2011. (Hina) - Tvrtka Dalekovod izvijestila je danas putem Zagrebačke burze da je uspješno prošla certifikaciju u područjima kvalitete, zaštite zdravlja i sigurnosti te zaštite okoliša kojeg je provela svjetska organizacija za prosudbu dobavljača Achilles.

Prosudbu Dalekovoda Achilles je obavio za račun operatora prijenosnog sustava Velike Britanije National Grid-a, a u sklopu postupka predkvalifikacija u Velikoj Britaniji za radove izgradnje dalekovoda, te usluge isporuke opreme i projektiranja, navode iz zagrebačke tvrtke.

U tu svrhu u Dalekovodu je od 18. do 21. srpnja ove godine boravio prosuditelj Achilles-a, koji je sustave upravljanja Dalekovoda ocijenio sa približno 95 posto uspješnim, dok je tvornicu u Velikoj Gorici i jedno od aktualnih gradilišta ocijenio sa približno 96 posto uspješnosti.

Time je Dalekovod, kako ističu, pokazao da poštuje sve međunarodne standarde vezane za kvalitetu, okoliš, zdravlje i zaštitu na radu.

Dalekovod je na Zagrebačkoj burzi objavio i poziv dioničarima za izvanrednu glavnu skupštinu za 7. rujna, koja će odlučivati o nastupanju uvjeta za prestanak članstva četiri člana u Nadzornom odboru te o izboru novih članova tog Odbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙