FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 26. srpnja

ZAGREB, 26. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 26. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uručit će obitelji Ivana Picelja odlikovanje "Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića". Predviđeno je i Josipovićevo obraćanje nazočnima (11 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

KNIN - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor položit će temeljni kamen za zgradu koja će se graditi za potrebe stambenog zbrinjavanja na području posebne državne skrbi (u 12 sati, Senjak b.b.). Potom će obići gradilište IPA projekta „Poboljšanje sustava vodoopskrbe i odvodnje i izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Kninu“ (u 12,45 sati). Predsjednica Vlade će nakon toga nazočiti potpisivanju Ugovora o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava prema projektu izgradnje poduzetničkih zona u jedinicama lokalne samouprave za 2011. godinu (u 13,15 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Knina, Tuđmanova 2).

STRUGA BANSKA - U nazočnosti ministra unutarnjih poslova Tomislava Karamarka i glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića te njegovih suradnika, najviših dužnosnika MUP-a, obilježit će se 20. obljetnica pogibije desetorice hrvatskih redarstvenika, te početak oružanog otpora srpskom agresoru u selima Pounja. Počast hrvatskim redarstvenicima odat će se paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca kod spomen obilježja poginulim redarstvenicima u Strugi Banskoj. Okupljenima će se prigodnim riječima obratiti ministar Tomislav Karamarko, županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Merzel i načelnik PU sisačko-moslavačke Marko Rašić (9,30 sati).

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja održat će se sastanak s predstavnicima poslovnih banaka o skladišnici za žitarice i industrijsko bilje. Kako je najavljeno, sastanak će održati potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Već je ranije u raspravama oko otkupne cijene pšenice bilo govora o tome da banke prihvate skladišnice (dokument o uskladištenoj pšenici u silose), kao jamstvo za kredite poljoprivrednicima koji bi tako mogli čekati povoljniju cijenu za prodaju svoje pšenice (11 sati, Ministarstvo poljoprivrede, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Poslovodstvo Ine održat će konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti rezultate projekta unapređenja učinkovitosti, Optina 2 (12,30 sati, upravna zgrada Ine Avenija Većeslava Holjevca 10).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙