FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Trebinju smrtno stradao hrvatski državljanin

ZAGREB, 23. srpnja 2011. (Hina) - Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI) potvrdilo je u subotu navečer da je u Trebinju smrtno stradao hrvatski državljanin (1972.), a o okolnostima smrti još traje istraga lokalne policije.

Generalni konzulat u Mostaru dobio je od policije u Trebinju preliminarne informacije da je riječ o belgijskom državljaninu koji je radio u Nizozemskoj, a u suradnji s hrvatskim Ministarstvom unutarnjih poslova naknadno je utvrđeno da ima i hrvatsko državljanstvo, doznaje se u MVPEI-u.

U ministarstvu navode da se nitko se od obitelji zasad nije javio konzulatu niti tražio konzularnu pomoć, a stigne li takav zahtjev, konzulat će se uključiti u proceduru izdavanja potrebne dokumentacije za prijevoza tijela u Hrvatsku.

Sliužbene potvrde nema, ali po neslužbenim informacijama, hrvatski državljanin je poginuo u tučnjavi ispred jednog ugostiteljskog objekta u Trebinju u subotu ujutro. Policija u Trebinju, izvijestili su mediji, privela je i ispituje više osoba koje su sudjelovale u tučnjavi a uzrok smrti poginulog bit će utvrđen obdukcijom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙