FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak 18. srpnja

ZAGREB, 17. srpnja 2011. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska, za ponedjeljak, 18. srpnja:

ZAGREB - Sjednica Odbora za izbor, imenovanja i upravne poslovne Hrvatskoga sabora, a tema je razgovor s kandidatima koji udovoljavaju uvjetima za predsjednika, odnosno, članove Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa. (11 sati, Markov trg 6, dvorana Stjepan Radić)

ZAGREB - Matica umirovljenika Hrvatske i Sindikat umirovljenika Hrvatske održat će zajedničku konferenciju za novinare. Skupu će se obratiti koordinator Vijeća u ovom mandatu i predsjednik Matice umirovljenika Hrvatske Josip Vincek, te članovi vijeća - predsjednik Sindikata umirovljenika Hrvatske Stjepan Krajačić i predsjedavajuća Koordinacije umirovljeničkih udruga Hrvatske Mira Nikolić. Među ostalim prijedlozima umirovljenika u Nacionalnom vijeću je i hitno ukidanje Zakona o obustavi usklađivanja mirovina u ovoj godini te uključivanje dodatka na mirovine novim umirovljenicima u osnovicu njihovih mirovina. Tijekom konferencije će biti svečano potpisan i sporazum o suradnji tih dvaju najvećih umirovljeničkih saveza u Hrvatskoj. (11 sati, Preradovićeva 33/1).

ZAGREB - Tranparency International Hrvatska i Motovunski filmski festival organiziraju konferenciji za novinare u povodu akcije "Kinom po korupciji" gdje će se objavit ovogodišnji dobitnik "Nepotkupive nagrade" koja se u skoplu festivala dodjeljuje filmu koji je najbolje prikazao problematiku korupcije (10,30 sati, prostorije TIH, Ilica 35).

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

prijepodne - Irena Petričević

poslijepodne - Davor Marković

navečer - Milka Ćurković

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙