FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavni odbor SDP-a podržao sporazum Kastavske skupine

ZAGREB, 16. srpnja 2011. (Hina) - Glavni odbor SDP-a jednoglasno je danas podržao koalicijski sporazum stranaka Kastavske skupine (SDP, HNS, IDS, HSU) o zajedničkom izlasku na predstojeće parlamentarne izbore.

Glavni odbor SDP-a jednoglasno je podržao koalicijski sporazum stranaka Kastavske skupine kao vrlo odgovornu i realnu političku volju koja osigurava građanima Hrvatske jasnu alternativu na predstojećim parlamentarnim izborima, priopćeno je iz SDP-a.

Ujedno je dana puna podrška predsjedniku stranke Zoranu Milanoviću i Predsjedništvu stranke u daljnjim aktivnostima i politikama vezanim uz pripreme SDP-a za predstojeće parlamentarne izbore.

Na današnjoj sjednici Glavnog odbora SDP-a osnovane su i nove općinske organizacije SDP-a u Slavoniji i Dalmaciji - Pribislavec, Ervenik i Podbablje.

Čelnici stranaka tzv. Kastavske skupine jučer su potpisali sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama. Sporazum je potpisan na drugu obljetnicu prvog okupljanja četiri stranke u Kastvu, a, po riječima čelnika SDP-a, predstavlja tehničku provedbu političkog dogovora o zajedničkom nastupu na izborima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙