FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đ.Đ. Specijalna vozila: novi ugovori o proizvodnji teretnih vagona

ZAGREB, 15. srpnja 2011. (Hina) - Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila zaključila je tri ugovora o isporuci vagona za tri inozemna kupca, ukupne vrijednosti od oko 6,6 milijuna eura, navodi se u obavijesti slavonskobrodske tvrtke na Zagrebačkoj burzi.

Sa tvrtka Nacco iz Pariza potpisan je ugovor o isporuci teretnih vagona tipa Shimmns, ukupna vrijednost posla je 2,58 milijuna eura, a riječ je o seriji suvremenih specijaliziranih vagona za transport kolutova lima.

Proizvodnja vagona za francuskog kupca bit će pokrenuta početkom trećeg kvartala ove godine, a isporuke vagona planirane su za studeni i prosinac.

Đ.Đ. Specijalna vozila sklopila su i ugovor o proizvodnji i isporuci teretnih vagona serije Falns sa tvrtkama Euro-waggon i Diversified Investments.

Ugovor s tvrtkom Euro-waggon vrijedan je 2,8 milijuna eura, a s tvrtkom Diversified Investments 1,2 milijuna eura.

Riječ je o seriji specijaliziranih četveroosovinskih vagona namijenjenih za prijevoz rasutih tereta koji nisu osjetljivi na atmosferske utjecaje kao što su ugljen, pijesak, koks itd.

Proizvodnja ugovorenih vagona bit će pokrenuta tijekom drugog polugodišta ove godine, a isporuka vagona planirana je za prvi kvartal 2012.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙