FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kod Rapca ozlijeđen maloljetni Nijemac

ZAGREB, 14. srpnja 2011. (Hina) - Maloljetni njemački državljanin u dobi od 13 godina prevezen je sinoć s plaže rapskog autokampa "Oliva" u pulsku bolnicu, gdje mu je utvrđen potres mozga, pripćilo je danas ministarstvo mora.

Premda je pulska lučka kapetanija prvotno dobila dojavu da je riječ o nesreći sa skuterom, prijatelji unesrećenika poslije su izjavili da je pao sa stijene, a onda je utvrđeno da je maloljetnik u uvali Remac kod Rapca skuterom vukao kolut koji ga je udario u glavu i ozlijedio mu rame.

Vlasnik skutera Yamaha XL 1200, oznake 07-35-YJ, nizozemske zastave, 43-godišnji je belgijski državljanin, koji je za očevida zatečen bez vinjete. Zabranjena mu je plovidba dok ne pribavi vinjetu te je prekršajno kažnjen s 3100 kuna.

Skupina dječaka iz Njemačke u navedenoj je uvali boravila bez prijave, a došla je s otoka Cresa.

Još jedna nesreća, u kojoj je sudjelovalo osam poljskih turista, dogodila se kod Medulina. Poljaci su se gliserom dužine 6,3 metara poljske zastave nasukali na otok Feneru. Spasio ih je vlasnik ronilačkog centra "Shark" Davor Buršić koji ih je sinoć je u 20,45 sati prevezao u medulinski autokamp, gdje su odsjeli. Gliser bi danas trebao biti odsukan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙