FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vrsar: u požaru izgorjelo skladište Agrolagune

VRSAR, 12. srpnja 2011.(Hina) - U velikom požaru koji je noćas tridesetak minuta iza ponoći izbio na Velikoj stanciji između Vrsara i tamošnjeg sportskog aerodroma izgorjelo je skladište porečke tvrtke Agrolaguna s oko tisuću bala sijena, doznaje se jutros u porečkoj javnoj vatrogasnoj postrojbi.

Po riječima zapovjednika Adriana Jugovca vatrogasci su dojavu o požaru primili u 37 minuta iza ponoći, a na mjesto događaja upućeno je više vatrogasnih kola s vatrogascima koji su vodili bitku s vatrom do dva sata.

"U gašenju požara sudjelovalo je pet vozila i osam vatrogasaca koji su oko dva sata uspjeli požara staviti pod nadzorom, obzirom da je postojala opasnost da se proširi na obližnju šumu" kazao je za Hinu zapovjednik porečkih vatrogasaca Adriano Jugovac. Dodao je kako su na mjestu događaja i na samome požarištu cijelu noć bili vatrogasci te kako u požaru nitko nije stradao obzirom da se radi o napuštenom objektu.

Uzrok požara se još utvrđuje obzirom da su još na mjestu događaja djelatnici policije koji obavljaju očevid, a materijalna šteta prilično je velika. Vatrena stihija je tijekom noći bila vidljiva kilometrima dalje od požarišta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙