FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: između Zagreba i Karlovca mjestimice magla

ZAGREB, 7. srpnja 2011. (Hina) - Na autocesti A 1 između Zagreba i Karlovca vidljivost je mjestimice smanjena zbog magle, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica državne ceste D1 Gračac-Knin, zatvorena je za sav promet zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je preko Kistanja i Obrovca ili autocestom A1 (do 15. srpnja). Zbog teretnog vozila u kvaru na D 1 kod Korenice vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskoga Broda (obilazak je preko čvorova Okučani ili Lužani), a na čvoru Slavonski Brod-zapad zatvoren je izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba (obilazak je preko čvorova Lužani ili Slavonski Brod- istok).

Do 19. kolovoza u 18 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D 34 kroz grad Slatinu.Obilazak za osobna vozila je: Slatina(D2)-Nova Bukovica(ŽC4045)-Miljevci(ŽC4038)-Čađavica(D34), a za teretna: Slatina (D2)-Našice(D53)-Donji Miholjac(D34) i dalje za Osijek.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Macelj.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙