FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Luksuz na Indijskom oceanu za Alberta i Charlene

DURBAN, 6. srpnja 2011. (Hina/AFP) - Princ Albert i njegova supruga Charlene uživaju u predsjedničkom apartmanu za 5.100 eura na noć u hotelu na Indijskom oceanu blizu Durbana u Južnoafričkoj Republici, pišu u srijedu mediji uoči raskošne večere koju monegaški novopečeni bračni par priređuje za 400 gostiju.

Hotel Oyster Box, uređen u zgradi iz 19. stoljeća koja je nekada bila svjetionik, okružen je uzgajalištima kamenica, odakle je dobio ime. Pruža pogled na Indijski ocean od kojeg zastaje dah, a od samog otvorenja 1947. godine u njemu odsjedaju slavne osobe, ističe glasnogovornik hotela s 86 soba.

Prinčevski par koji je brak sklopio za vikend u glamuroznu ozračju u Monaku, priređuje raskošnu večeru za goste u sklopu godišnjeg zasjedanja Međunarodnog olimpijskog odbora kojega je Albert član.

Za princa i njegovu suprugu, bivšu južnoafričku prvakinju u plivanju, rezerviran je ponos i dragulj hotela, predsjednički apartman od 450 metara četvornih sa zasebnim bazenom i mramornim kupaonicama po cijeni od 5.100 eura za noć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙